Akupunktör Falköping

3-årig distans yrkesutbildning till akupunktör i traditionell kinesisk medicin
Ny kursstart 14-15 oktober 2023. Utbildningen kommer att kombineras med zoom vid behov.
Anmälan pågår.
Nya pdf om kursinfo kommer snart att läggas på hemsidan.
Kontakta Jan@neijing för mer info och anmälan.
Mobil: 0739 882324


Start: 14-15 oktober 2023. Undervisning 1 helg i månaden.
Ort: Falköping
Anmälan: Pågår nu
Längd: 3 år på deltid, sammankomster 2 dagar i månaden i steg 1 och 3 dagar i månaden i steg 2 ( Neijing Akademin har utökad kursplan med 16 extra dagar, all praktik ingår i skolans utbildning).
Pris: Skolan samarbetar med www.humanfinans.se. Möjlighet för räntefria lån. Se länk längre ned på denna sida eller kontakta skolan.
55 500:- inkl. moms per steg. Varje steg är 1,5 år. Totalt för 3 år (2 steg): 112.000 inkl.moms. Varav 2000 kr i anmälningsavgift.
Introduktioner till kinesisk medicin och utbildningen ges genom ett längre samtal där möjlighet ges att ställa alla frågor. Kontakta skolan för att boka ett samtal helt förutsättningslöst.

 

Jan Winbo, Rektor Neijing Akademin. Ansvarig lärare i akupunktur.

Anmälan är bindande för ett steg i taget. Utbildningen är upplagd så att den ska kunna kombineras med ett arbete. Mellan lärarledda seminarier ingår självstudier och hemuppgifter. För mer detaljerad information om vad som ingår i steg 1 och steg 2 samt om akupunkturutbildningens utformning, innehåll och kostnad se utbildnings program. Akupunktur utbildningen är godkänd av Svenska Akupunktur Förbundet och följer riktlinjerna för godkänd utbildning.

Anmälan sker genom att fylla i anmälningsblankett och godkännande av Akademins studievillkor. Anmälan och godkännande av villkor postas per brev till Neijing Akademin. Besök oss gärna på ett av våra föredrag inför kursstart!

Utlåtande från kursdeltagare:

”Under en resa på tre fantastiska år har Neijing Akademin, med sitt genuina intresse för oss elever, fått mig att växa både som människa och i rollen som akupunktör. Skolan har för mig på ett mycket pedagogiskt sätt introducerat mig för verktyg efter verktyg för att jag själv ska kunna ta steget att finna den källa av skatter som Traditionell Kinesisk Medicin är. Nu är det upp till mig att fortsätta resan själv med mina nyvunna kunskaper samtidigt som Jan och Stina alltid kommer att vara en trygg hamn om jag kommer vilse. Stort tack för en underbar tid”
Michael Erving, Kvalitetschef och nybliven akupunktör

”Att gå tcm-utbildningen på Neijing Akademin var otroligt givande och utvecklande för mig! Den har gjort att jag fått en större förståelse för hur kropp och själ hänger ihop samt att jag lärt mig akupunktur och behandlingsmetoder som jag nu använder för att hjälpa människor med. Tack för en fantastisk utbildning!”
Rickard 31 år, Fritidspedagog och akupunktör.

”När jag tog beslutet att läsa kinesisk medicin på Neijing Akademin öppnades en helt ny värld för mig. Jag påbörjade då en magisk resa såväl i det yttre som i mitt inre. Det fantastiska är att denna magiska resa fortfarande pågår…”
Paula, 52 år fd. lantbrukare, idag kreativ entreprenör.

”Jag har haft den stora förmånen att genomgå den omvälvande treåriga utbildningen vid Neijing Akademin. Detta följdes av en månads vistelse på ett medicinskt sjukhus i Shanghai, Kina. Jag har därefter följt med Neijing akademin på ytterligare fantastiska kinaresor. I grunden har Traditionell kinesisk medicin inte gjort misstaget att särskilja ” kropp och själ”, som man gjort i Väst. Även diagnosen i kinesisk medicin bidrar till precisare terapi. Det ger i sig en betydligt djupare förståelse av klienten och dess tillstånd. Det betyder också att man ger utrymme för ett bestående resultat av sina behandlingar. Allt detta och mycket därtill får man som elev vid Neijing Akademin ta del av på ett synnerligen empatiskt och sympatiskt sätt, vilket även ger behållning för ens egen utveckling hela livet till den individ men egentligen är”
Rolf-Gunnar, Specialistläkare i allmän medicin och författare till Akupunktur och Moxibustion, www. Medicalartforlag.se

”Att läsa kinesisk medicin och akupunktur har gett mig ett helt nytt perspektiv på sjukdom och smärta. Jag har också fått en ökad förståelse för mig själv som person, mina tankar och känslor.”
Carina 49 år, Sjukgymnast

”Tycker att utbildningen är fantastisk, och att den ger mig mycket, jag ser fram emot varje tillfälle när vi är på seminarium”
Henrik, 41 år, Snickare

”Den treåriga utbildningen inom kinesisk medicin har medfört dels ny möjlighet för yrkesutövning men också ett flertal minst lika viktiga aspekter i mitt liv. En inre resa där självanalys och självutveckling varit en stor del av resan både som en bi-effekt av att möta nya människor och lära sig en teraputisk proffession, men också direkt genom processer och övningar som delaktighet i denna utbildning innebär. Jag har onekligen haft de starkaste inre insikter under dessa år och den personliga upplevelsen är ovärderlig”
Kaveh, 35 år, Civilekonom

”TCM-utbildningen vid Nei Jing akademin har stärkt mig i min yrkesroll. Det är en fantastisk utbildning som ger många pusselbitar och svar. Den har gjort mig både tryggare och friare i min roll som sjuksköterska men den har också gett mig många nycklar på det privata planet. Styrkan i Nei Jings inriktning är arbetet med den personliga och psykologiska utvecklingen. Den har utvecklat min själ. När jag gick i psykoterapi fick jag en ökad förståelse för mig själv.
TCM utbildningen har vidgat och förändrat min syn på själva livet och allt mellan himmel och jord. Ge dig själv gåvan att gå utbildningen”.
Inger, 46 år Psykiatrisjuksköterska

”Utbildningen har gett mig ett nytt perspektiv som hjälper mig att kunna se hela människan”
Monica Othén, Distriktsläkare Blekinge

”Mina 3 år på Neijing Akademin har varit omvälvande i positiv mening. De har givit mig nya insikter om mig själv och om min omvärld. Framför allt har de åren givit mig en tro på att läkning och hälsa kan nås med betydligt fler metoder och verktyg än vad västerländsk sjukvård kan erbjuda”
Martin, 38 år, akupunktör

”De tre åren jag studerade på Neijing akademin var verkligen en positivt omvälvande resa, både utåt och inåt. Först nu när jag tagit examen har jag tittat tillbaka på livet och känner enorm tacksamhet för att jag började på skolan. Vår lärare, Jan, är en varm och härlig lärare, han visar omtanke samtidigt som han alltid har ett skämt i bakfickan. Tack för all otroligt nyttig kunskap och det här fantastiska yrket ni lär ut.
Och kanske bäst av allt – Tack för lusten att vilja ha mer”
Hedvig, 23 år, personlig assistent.

”Jag har alltid hjälpt människor på olika sätt, men den här 3-åriga utbildningen ger mig fantastiska kunskaper att hjälpa människor på ett djupare plan(på riktigt) som har fysíska och mentala obalanser. Vi har så himla roligt och lärarna har stor kunskap. Det känns tryggt. Jag har gått första steget nu och ser fram emot steg 2 med förväntan!”
Thomas Hulthén, 52 år, studerande & terapeut

”De tre åren på Neijing Akademin har varit lärorika och utvecklande. Det är en utbildning alla kan ha glädje och nytta av oavsett ålder och tidigare utbildningsnivå. Jag kan varmt rekommendera en investering i sig själv genom att gå denna utbildning”
Kerstin, 56 år, fotterapeut

”Är du en person som vill hjälpa andra människor (och även dig själv) till ett bättre och smärtfritt liv? Vill du utveckla dig som person och få en bättre förståelse för hur kropp och själ hör ihop? Om svaret är ja så kan jag verkligen rekommendera  Neijing Akademins tre åriga akupunktur utbildning. Jan och Stina är varma, ödmjuka personer som lär ut på ett pedagogiskt sätt. Jag har trivts och längtat till varje seminarie! Denna utbildning är välinvesterade pengar- den ger kunskap och själslig utveckling”
Yvonne Grön, 48 år, marknadskoordinator

” Tack för en fantastisk utbildning i Akupunktur! Den har givit mig en större insikt i mig själv. JAg arbetar som massageterapeut och TCM har berikat mitt sätt att arbeta. Jag kan nu ta emot en bredare kundkrets och har fått bra verktyg att hjälpa människor att bli friskare och må bättre på flera plan, både emotionellt och fysiskt. Tack Jan och Stina för en superbra utbildning!”
Thomas, massör

” Att kunna hjälpa människor och påverka deras välmående på riktigt är för mig ett drömjobb!”
Emelie, 22 år

” Är det dags att byta yrke och du vill arbeta med något som har en djupare mening i ditt liv? Då kan jag varmt rekommendera Neijing Akademin i Falköping. Med engagerade och inspirerande föreläsningar bliver du guidad genom den Österländska filosofins mysterier. Du får en bredd och djupmed denna utbildning samtidigt som du får en möjlighet att utvecklas på det personliga planet. Jag är tacksam för  att få tagit del av detta under tre år och det har gett mig en ny syn på tillvaron. Positivt insiktsfulloch går ut meden ödmjukhet inför livet och de klienter jag möter.”
Zenitha, 47 år, orginalare

” Det har varit en av de bästa erfarenheterna i mitt liv, där jag lärt känna mig själv ur alla aspekter. Det har givit mig insikt och förståelse om hälsa ur en holistisk synvinkel och ovärderlig kunskap om livet som helhet. Lärarna är fantastiska, trevliga, omtänksamma och har inspirerat och peppat mig. Lärarna har en gedigen kunskap som alla borde ta del av! Jag kan varmt rekommendera att gå denna utbildning på Neijing Akademin!”
Sara S, 30 år, akupunktör

” Absolut en av de viktigaste och mest transformerande saker jag har engagerat mig i. Lärarna leder eleverna tryggt genom TCm´s underbara värld. Rakt in i kroppen, rakt in i själen. Enligt mig en ovärderlig livskunskap”
Rickard E