Välkommen till en kostnadsfri introduktion till traditionell kinesisk medicin och den 3 åriga utbildningen i akupunktur.

Föredraget vänder sig till alla som är nyfikna på kinesisk medicin & akupunktur. Är du nyfiken på vår yrkesutbildning i akupunktur så är denna introduktion i ämnet första steget att ta! Föredraget ger en fantastisk inblick i den kinesiska medicinens sofistikerade sätt att se kroppen som en helhet, där psyke och kropp är tätt sammanvävda.

Utlåtande från åhörare:

”Jag upplevde föredraget som generöst, fyllt med djup och nyanserad kunskap, presenterat på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Kunskapen kändes även väl förankrad i behoven av utveckling som finns hos delar av den västerländska hälso- och sjukvården. Ett mycket givande föredrag”

Lauren. 29 år, Fil.kand Psykologi och studerande M.sc Folkhälsovetenskap

 

”Jan informerar om TCM på ett sätt så att alla kan förstå. Han leder oss genom ämnet på ett lugnt och informativt sätt där han använder egenupplevda erfarenheter och händelser på ett humoristiskt sätt. Gå och lyssna på honom!!”

Fredrik, blivande akupunktör

 

”Att kunna förklara ett så omfattande ämne och göra det spännande på bara några timmar och lyckas få publiken intresserad och vetgirig är en konst. Jan behärskar den konsten!”

Lena, 58 år, massageterapeut

 

Missa inte denna föreläsning! Jan tar dig med på en jättefin introduktion till den fascinerande kinesiska medicinen. Han gör det med kärlek till ämnet, med glimten i ögat och med pedagogisk talang. Det här kan vara porten till ett helt nytt spännande sätt att se på människan i sitt sammanhang – i relation till allt runtomkring oss”

Karin, 52 år, Naturläkare (SNLF)

 

 

 

 

 

 

 

 


Falköping

Adress: Östertullsgatan 18b, 521 42 Falköping Föredrag söndag den 4 juni kl. 11.00 Anmälan till jan@neijing.se Gratis Välkomna