Akupunkturutbildningens lärare är alla mycket välutbildade och har från 20 till 35 års erfarenhet av både undervisning och klinisk erfarenhet. Lärarstabens gemensamma kompetens är mycket bred. Förutom gedigen utbildning i kinesisk medicin och akupunktur har lärarna även andra långa utbildningar inom andra medicinska områden som psykoterapi, hypnos, homeopati, positiv psykologi, kognitiv neurovetenskap, mindfulness, meditation, medicinsk qigong, veterinär och leg. läkare. Tack vare vår breda kompetens kan vi skapa broar mellan olika synsätt och därmed erbjuda våra elever ett djupt perspektiv på hälsa som inkluderar att förstå människan ur ett fysiologiskt, psykologiskt och energetiskt perspektiv. För oss var den 3- åriga grundutbildningen utan tvekan bland den absolut bästa tiden i våra liv. Därför arbetar vi med de bästa av intentioner för att våra elever ska kunna uppleva att utbildningen blev mer än förväntat och att tiden på Neijing blev en av de mest meningsfulla och bästa perioderna i livet!

 

l1000316

Jan Winbo

Rektor Nei Jing Akademin. Ansvarig lärare. Dipl. Akupunktör och lärare med lång erfarenhet av undervisning, kliniskt arbete och handledning inom kinesisk medicin. Uppskattad föredragshållare om kinesisk medicin och akupunktur. Jan har undervisat i kinesisk medicin i 18 år samt har över 20 års klinisk erfarenhet av akupunkturbehandling.

l1000356

Stina Norbye
Dipl. Akupunktör, lärare och psykologisk coach utifrån en bakgrund i traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Kand. examen i kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi. Instruktörsutbildning i medicinsk qigong. Arbetat kliniskt med akupunkturbehandling i över 15 år.


Miguel Rodriguez Wadman

Grundade Neijing Akademin 1976. Lärare och akupunktör utifrån en bakgrund inom traditionell kinesisk medicin, psykoterapi och klinisk hypnos. Miguel har över 30 års erfarenhet av undervisning & kliniskt arbete inom kinesisk medicin, akupunktur och personlig utveckling.

Gunilla Nordin

Dipl. Akupunktör, lärare och Leg. Veterinär. Gunilla har i många år arbetat med akupunktur på både människor och djur. Lärare och akupunktör utifrån en bakgrund i traditionell kinesisk medicin, psykoterapi, klinisk hypnos, näringsmedicin och mindfulness. Gunilla har en lång erfarenhet att arbeta med grupper och individer.

John Jouper
Lärare i mindfulness och Qigong
Dr. i sport Science och har studerat österländska mentala tekniker i mer än 25 år. Han har studerat TCM vid Neijing Akademin och var redaktör för boken ”Främja hälsan med Traditionell Kinesisk Medicin”.
”Qigong in daily life – motivation and intention to mindful exercise” är titeln på hans doktorsavhandling. Den senaste kunskapen inom prestationspsykologi beskriver John i sin bok ”Mental tuffhet – Fokus på uppgiften.”

Monica Othén
Lärare i Basmedicin vid Neijing Akademin.
Monica är leg. Läkare med lång klinisk erfarenhet av sin yrkesroll. Även utbildad i akupunktur vid Neijing Akademin, kinesisk medicin och pedagogik. Är idag verksam som distriktsläkare i Blekinge.

 

Lärare vid Neijing Akademins workshops :

Mattias Runnkvist
Dipl. Akupunktör. Lärare i Öron akupunktur som ingår i Akupunkturutbildningen.
Driver egen akupunktur/bioresonansterapi-klinik med specialisering inom allergi och smärta.

Tuva Linde
Dipl. Akupunktör och lärare i kinesisk patentmedicin(färdigblandade örtformler). Undervisning i patentmedicin ingår i akupunkturutbildningen.
Grundare till företaget TCM Nordic som tillhandahåller kvalitetsprodukter inom kinesisk medicin. Tuva har studerat vid Neijing akademin och för Jeremy Ross med flera.

Eva-Marie Janelo
Dipl. Akupunktör vid Neijing Akademin. Lärare i ” Face Reading”, utbildad av Lillian Pearl Bridges. Författare och föredragshållare. Driver akupunkturmottagning i Eskilstuna och Stockholm.

Jogi Karpinski
Dipl. Akupunktör och utbildare i workshop: DornMetoden. Jogi är Dornförbundets (Tyskland) enda godkända Dornterapeut/utbildare i Sverige. Driver mottagning i Kinesisk medicin och Akupunktur i Malmö. För mer information om DornMetoden se www.dornmethod.se