Behandling

 

Neijing Akademin inkluderar en akupunkturmottagning som idag heter Prohälsa Akupunktur i Falköping AB. Våra klienter är viktiga för oss. Akupunkturmottagningen hjälper oss att ständigt vara i kontakt med ämnet som vi även undervisar i. Det ges även möjlighet för våra klienter att få akupunktur till rabatterat pris av våra elever på skolan.Vår klinik har varit verksam i över 20 år och är en mycket välbesökt akupunktur mottagning. Neijing Akademin erbjuder även akupunktur behandling i Enköping och Stockholm.


Vad kan behandlas?

En mängd olika sjukdomar och besvär kan behandlas. Världshälsoorganisationen (WHO) Har publicerat en lista med över 100 olika behandlingsområden där akupunktur har vetenskapligt bevisad effekt. Några exempel är allergier, mag- och tarmbesvär (så som förstoppning, diarré, magkatarr och matsmältningsproblem, IBS), ryggsmärtor, nack- axel och ledbesvär, migrän och huvudvärk, astma, bihåleproblem, depressioner, nedstämdhet, sömnproblem, stress, utmattning, trötthet, koncentrationssvårigheter, PMS, menstruations- och klimakteriebesvär, nikotinavvänjning och sockerberoende, fibromyalgi, emotionell obalans (stress, oro, ångest, ilska, irritation och nervositet), högt/lågt blodtryck, ischias, smärta (kronisk och akut), yrsel och Illamående samt en mängd andra problem/sjukdomar.


Rådgivning

Kinesisk medicin är väldigt bra på att tolka symtom i kroppen och söker efter orsaken. Så tveka inte att kontakta oss för rådgivning även om dina symtom inte står på denna lista. Om vi inte kan hjälpa dig kanske vi känner någon som kan. Neijing Akademin har utbildat hundratals akupunktörer genom åren och de är verksamma över hela Sverige. För prisuppgift kontakta oss!

Naturligtvis har tystnadsplikt och följer socialstyrelsens och akupunkturförbundets föreskrifter för etik, försäkring och hygien.


Akupunktur, Jan Winbo

Jan Winbo, Diplomerad akupunktör och huvud ansvarig lärare för Neijing Akademin.
Även utbildad inom hypnos. Jan har lång klinisk erfarenhet av akupunktur och undervisning.
Medlem i Svenska Akupunktur Förbundet.

Läs mer